Acasă Actualitate Containerele pentru colectarea selectivă a deșeurilor municipale sunt igienizate constant. Viceprimarul Lucian...

Containerele pentru colectarea selectivă a deșeurilor municipale sunt igienizate constant. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Împreună menținem orașul verde, curat și civilizat// VIDEO


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, care are în atribuții, între altele, și salubrizarea municipiului, a făcut public, joi, faptul că toate containerele noi montate pentru colectarea selectivă a deșeurilor municipale sunt igienizate constant pentru a se menține curățenia în zonele de depozitare.

El a arătat că municipiul Suceava beneficiază de un sistem de colectare selectivă a deșeurilor de care autoritățile au grijă constant.

https://www.newsbucovina.ro/wp-content/uploads/2019/11/Lucian-Harovschi-Igienizare-Facebook.mp4


Astfel, Primăria municipiului Suceava, prin operatorul de salubrizare, se ocupă de igienizarea containerelor dedicate colectării selective.

https://www.newsbucovina.ro/wp-content/uploads/2019/11/curatare.mp4

Procesul de curățare are loc de luni până vineri, în intervalul 07:00-17:00, la toate punctele de colectare din oraș.

Potrivit viceprimarului igienizarea propriu-zisă se face cu ajutorul unui generator de abur, presiune de lucru 10 bari, la temperaturi mai mari de 100°C și consum redus de apă.

„Împreună menținem orașul verde, curat și civilizat”, a transmis Harșovschi. (T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version