Un minor beat a proiectat un autoturism în şanţ


Intră acum și în grupul de

Un minor s-a ales cu dosar penal, iar un şofer cu permisul suspendat, în urma unui accident. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orelor 20.30, DJ 178 pe raza comunei Botoşana, B. V., în vârstă de 16 ani, din oraşul Cajvana, în timp ce conducea un autoturism, a lovit din spate alt autoturism condus de F. Gheorghe, de 35 ani localnic, care efectua virajul la dreapta pentru a intra pe o uliţă laterală.

Din impact a rezultat proiectarea autoturismului ce se deplasa regulamentar în şanţul lateral dreapta în direcţia de deplasare, rupând un gard, precum şi distrugerea unui indicator rutier şi avarierea ambelor autoturisme.

Minorul B. V. nu posedă permis de conducere fapt pentru care, în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,15 pentru B. V. şi de 0,26 g/l alcool pur în aer expirat pentru F. Gheorghe, faţă de care s-a dispus ridicarea permisului de conducere în vederea suspendării.


Intră acum și în grupul de