Muncitorii de pe DN 17 au abandonat lucrările datorită unor neînţelegeri la plată


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean liberal Nicolae Vranău a apreciat, luni, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, că traficul rutier este pus în pericol deoarece firma Colas care modernizează DN 17 a părăsit lucrările, lăsând neterminate multe porţiuni de drum din municipiul Câmpulung Moldovenesc. El i-a spus preşedintelui CJ Suceava să situaţia este îngrijorătoare.

La rândul său, Gheorghe Flutur, a declarat că a sesizat acum zece zile Ministerului Transporturilor situaţia şi că firma a părăsit lucrările din cauza unor neînţelegeri la plată, privind valoarea unor lucrări executate. „E foarte deranjant”, a spus Flutur, care a adăugat că au fost abandonate lucrări pentru care mai era nevoie de două-trei ore de muncă. „Au lăsat totul aşa cum era şi au plecat”, a arătat preşedintele CJ Suceava. El a apreciat că în aceste condiţii este greu de menţinut termenul de finalizare a lucrărilor care era 31 august. „Voi face toate demersurile să-i scoatem la treabă”, a asigurat Gheorghe Flutur.

Şeful deliberativului judeţean a declarat, în urmă cu zece zile, într-o conferinţă de presă, că a trimis scrisori Ministerului Transporturilor şi Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, solicitând să găsească soluţii pentru ca firma care modernizează DN 17 să-şi respecte contractul. El a apreciat că această firmă are o “atitudine deplasată şi obraznică” şi că el a ajuns în situaţia jenantă să lucreze “pe post de împingător” şi să solicite mereu ca firma să-şi facă treaba. “Au abandonat lucrările pe unele zone”, a mai spus Flutur, adăugând că nu înţelege atitudinea acestei societăţi.


Intră acum și în grupul de