Acasă Actualitate Muncitorii de pe DN 17 au abandonat lucrările datorită unor neînţelegeri la...

Muncitorii de pe DN 17 au abandonat lucrările datorită unor neînţelegeri la plată


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean liberal Nicolae Vranău a apreciat, luni, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, că traficul rutier este pus în pericol deoarece firma Colas care modernizează DN 17 a părăsit lucrările, lăsând neterminate multe porţiuni de drum din municipiul Câmpulung Moldovenesc. El i-a spus preşedintelui CJ Suceava să situaţia este îngrijorătoare.

La rândul său, Gheorghe Flutur, a declarat că a sesizat acum zece zile Ministerului Transporturilor situaţia şi că firma a părăsit lucrările din cauza unor neînţelegeri la plată, privind valoarea unor lucrări executate. „E foarte deranjant”, a spus Flutur, care a adăugat că au fost abandonate lucrări pentru care mai era nevoie de două-trei ore de muncă. „Au lăsat totul aşa cum era şi au plecat”, a arătat preşedintele CJ Suceava. El a apreciat că în aceste condiţii este greu de menţinut termenul de finalizare a lucrărilor care era 31 august. „Voi face toate demersurile să-i scoatem la treabă”, a asigurat Gheorghe Flutur.



Şeful deliberativului judeţean a declarat, în urmă cu zece zile, într-o conferinţă de presă, că a trimis scrisori Ministerului Transporturilor şi Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, solicitând să găsească soluţii pentru ca firma care modernizează DN 17 să-şi respecte contractul. El a apreciat că această firmă are o “atitudine deplasată şi obraznică” şi că el a ajuns în situaţia jenantă să lucreze “pe post de împingător” şi să solicite mereu ca firma să-şi facă treaba. “Au abandonat lucrările pe unele zone”, a mai spus Flutur, adăugând că nu înţelege atitudinea acestei societăţi.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version