Deputatul PNL, Ioan Bălan, de Ziua Bucovinei a evocat echipa care a făcut posibil ca Bucovina să fie în centrul evenimentelor: Bucovina e o stare de spirit


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan a declarat, joi, la ședința solemnă de Ziua Bucovinei, organizată în Palatul Administrativ, că este bucuros că Bucovina a fost repusă în normele ei de o echipă condusă de președintele Gheorghe Flutur.

„Astăzi sunt aici în postura în care pot să evoc o echipă care a făcut ceva pentru Bucovina, face ceva pentru Bucovina și, cu siguranță, va continua să facă ceva pentru Bucovina”, a spus Ioan Bălan.

El a explicat că ceea ce se face pentru Bucovina se vede prin multitudinea de evenimente culturale care se desfășoară și care au Bucovina în centrul evenimentului.

Ioan Bălan a arătat că acest fapt îl bucură, la fel cum îl bucură și pe cel care a repus Bucovina în normele ei, președintele Gheorghe Flutur.

„A înțeles însemnătatea acestui moment care ne definește ca identitate. Spuneam și altă dată că Bucovina nu mai este doar în hotarele istorice, ci Bucovina este o stare de spirit și îl simțim de la intrarea în județul Suceava unde ne întâmpină mesajul „Hai în Bucovina”, dar și la Siret și la Vatra Dornei”, a declarat deputatul liberal sucevean.

El  a precizat că președintele Gheorghe Flutur a făcut posibil ca Bucovina să fie centrul evenimentelor

Ioan Bălan a menționat că s-a bucurat alături de toți bucovinenii atunci când, în capitale europene, a văzut pe panouri mesaje despre Bucovina și că în publicații din străinătate se vorbește despre Bucovina. (T.B.)


Intră acum și în grupul de