Numeroși suceveni la inaugurarea iluminatului festiv de sărbători. Viceprimarul Lucian Harșovschi simte deja atmosfera caldă cu miros de Crăciun, iar Gheorghe Flutur spune că el aduce lumina de Paști, iar Ion Lungu o aprinde de Crăciun


Intră acum și în grupul de

Numeroși suceveni au fost prezenți, joi seara, în centrul municipiului Suceava la inaugurarea iluminatului festiv pentru Sărbătorile de Iarnă.

După numărătoarea inversă și aprinderea luminilor în bradul de Crăciun, președintele Gheorghe Flutur a făcut o constatare, că de mai mulți ani el aduce lumina la Suceava de Paști, iar primarul Ion Lungu, o aprinde de Crăciun.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, prezent în piața centrală s-a arătat mulțumit de faptul că propunerea pe care a făcut-o în urmă cu mai mulți ani, în acest an spectacolul de Revelion se va desfășura sub cupola de lumini așa cum și-a dorit majoritatea dintre suceveni.

„O atmosferă caldă, cu miros de Crăciun se simte deja la Suceava. Mii de luminițe au împodobit orașul, ne pregătim să întâmpinăm cea mai frumoasă perioadă a anului”, a spus Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de