Ţigări de peste 12.000 lei, confiscate la Calafindeşti


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră sireteni au confiscat de la un arădean 2900 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit. Potrivit IJPF Suceava, miercuri, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Siret au executat o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, oprind pentru control pe raza localităţii Calafindeşti, un autoturism marca „Ford Escort”, condus de C. Ovidiu, în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în localitatea Varsand, judeţul Arad.

După controlul documentelor de călătorie s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, fiind descoperite în portbagaj şi în interiorul autoturismului un număr de 2.900 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană de diferite mărci, fără documente legale de provenienţă.

Şoferul le-a spus poliţiştilor că a cumpărat ţigările de la mai multe persoane pe raza oraşului Siret şi intenţiona să le revândă în municipiul Suceava, în vederea obţinerii de profit ilicit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 12.180 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar arădeanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1500 lei.


Intră acum și în grupul de