Prima ninsoare căzută în această iarnă în municipiul Suceava. Utilaje de intervenție acționează pe arterele principale și secundare. Lucian Harșovschi: Sunt mulțumit de intervenție la primul test al iernii// VIDEO


Intră acum și în grupul de

Prima ninsoare a căzut luni după amiaza în municipiul Suceava, iar echipele de deszăpezire acționează pe arterele principale.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovchi, a declarat că în prima etapă au fost scoase 11 utilaje pentru deszăpezire și împrăștierea de material antiderapant.

„E prima ninsoare, ne bucurăm de ea dar suntem și atenți”, a spus viceprimarul.

El a menționat că la ora transmiterii acesti știri sunt utilaje care acționează în oraș și că se intervine la îndepărtarea zăpezii de pe străzile laterale și cu antiderapant pe arterele principale.

Lucian Harșovschi a adăugat că este mulțumit de intervenția la primul test al iernii.

Totodată, el a spus că marți dimineața de la ora 3:00 vor mai fi scoase pentru intervenție încă cinci utilaje mari, dacă va fi nevoie, dar și cinci utilaje mici care să acționeze pe străzi înguste și trotuare.

Viceprimarul a făcut un apel sucevenilor să își echipeze mașinile pentru circulația în condiții de iarnă, dacă încă nu au făcut-o.


Intră acum și în grupul de