ISU Suceava va fi informat de acțiuni de dezinsecție sau deratizare pentru a putea acționa în timp scurt dacă vor fi semnalate probleme


Intră acum și în grupul de

ISU Suceava va fi informat de acțiuni de dezinsecție sau deratizare pentru a ca echipe de intervenție să ajungă în timp scurt în zona respectivă dacă vor exista anumite probleme, a anunțat, luni, prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan.

Prefectul a dispus ca cei 56 de operatori autorizați din județ, pe acest gen de lucrări să fie informați ca anterior executării lucrărilor de dezinsecție/deratizare, aceștia să notifice I.S.U. Suceava astfel încât relaționarea într-o posibilă situație similară să fie mult mai facilă.

Prefectul a declarat pentru News Bucovina că în cazul de sâmbătă, când două persoane, soț și soție, au reclamat stări de rău după o acțiune dezinsecție într-un bloc de locuințe, firma care a executat lucrarea fusese verificată cu o săptămână înainte și că substanțele folosite erau dintre cele autorizate pentru astfel de acțiuni, urmând ca DSP Suceava să finalizeze analiza toxicologică.


Intră acum și în grupul de