Primăria Suceava câștigă titlul de Excelență în Transport Public și Mobilitate. Ion Lungu: Pentru al treilea an consecutiv municipiul Suceava câștigă un titlul de excelență la Gala Asociației Municipiilor din România


Intră acum și în grupul de

Municipiul Suceava a obținut, luni seara, la Gala Asociației Municipiilor din România (AMR) titlul Excelență în Transport Public și Mobilitate, a anunțat primarul Ion Lungu, prim vicepreședinte al AMR.

El a spus că Gala Asociației Municipiilor din România s-a desfășurat la hotelul Marriott din București, evenimentul fiind organizat sub Înaltul Patronaj  al Președintelui României.

Primarul a menționat că Primăria Suceava a depus pentru această gală trei aplicații pentru domeniile

-Transport public și mobilitate

-Protecția mediului și gestionarea eficientă a deșeurilor

-Promovarea culturală, turistică și sportivă.

Ion Lungu a spus că municipiul Suceava a fost nominalizat la categoriile Transport public și mobilitate și la Protecția mediului și gestionarea eficientă a deșeurilor și a obținut titlu de Excelență în domeniul Transport Public și Mobilitate.

„Municipalitatea suceveană câștigă un premiu de excelență pentru al treilea an consecutiv”, a spus primarul care a amintit că în 2017 la Gala AMR i s-a acordat titlul de Excelență în educație, anul trecut a primit titlul Excelență în eficiență energetică și iluminat public, iar anul acesta Excelență în transport public și mobilitate.

„Premiile sunt în primul rând meritul sucevenilor care ne sprijină în implementarea acestor proiecte și angajaților din Primăria Suceava cărora le mulțumesc pe această cale”, a spus Ion Lungu.

El a transmis felicitări și Asociației Municipiilor din România pentru organizarea Galei și a momentelor artistice deosebite care au fost prezentate în cadrul evenimentului.


Intră acum și în grupul de