O femeie din Frătăuții Noi s-a trezit la poarta gospodăriei cu un șofer băut bine, fără permis, care nega că ar fi condus vehiculul

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Frătăuții Noi, s-a ales cu dosar penal după ce a fost găsit băut la volanul unei autoutilitare. Șoferul a parcat vehiculul chiar în fața porții unei gospodării din localitate, fiind observat de proprietara, care a sunat 112.

Evenimentul a avut loc luni seara. După ce polițiștii au ajuns la fața locului, șoferul a negat că ar fi condus autoutilitara, deși aceasta îi aparține.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificării în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

loading...