O femeie din Frătăuții Noi s-a trezit la poarta gospodăriei cu un șofer băut bine, fără permis, care nega că ar fi condus vehiculul


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Frătăuții Noi, s-a ales cu dosar penal după ce a fost găsit băut la volanul unei autoutilitare. Șoferul a parcat vehiculul chiar în fața porții unei gospodării din localitate, fiind observat de proprietara, care a sunat 112.

Evenimentul a avut loc luni seara. După ce polițiștii au ajuns la fața locului, șoferul a negat că ar fi condus autoutilitara, deși aceasta îi aparține.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificării în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de