FOTO VIDEO // Polițiștii de frontieră suceveni au depistat un automobil în care se aflau peste 13.000 pachete cu țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat, au depistat abandonat, pe direcția localității sucevene Falcău, un autoturism marca Audi A6, care era încărcat cu colete care conțineau țigări de contrabandă de proveniență ucraineană

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava comisar șef Ilie Poroch-Serițan, descoperirea a fost făcută în data de 17.12.2019.

Ulterior, autoturismul şi coletele cu țigări de proveniență ucraineană au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 13.500 pachete cu țigări.

Astfel, țigările  în valoare de 157.950  lei au fost ridicate în vederea confiscării iar autoturismul în valoare de 12.000 lei folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat la sediul sectorului  în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de