Tânăr din Ilişeşti, arestat pentru tâlhărie şi tentativă de viol


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au băgat în arest un individ ce a tâlhărit şi a încercat să violeze o tânără. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 22.00, la sediul Postului de poliţie Ilişeşti s-a prezentat C. Adina, de 20 ani, din localitate, care a sesizat faptul că în aceeaşi seară, orele 21.15, a fost victima infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de viol.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că la data şi ora menţionate, persoana vătămată se întorcea dinspre centrul satului Ilişeşti spre casă, mergând pe o cărare ce scurta drumul – ce trece printr-un loc izolat, cu terenuri agricole. Aici a fost ajunsă din urmă de către C. Sorin, de 28 ani, din localitate, ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, care în primă fază a lovit-o, luându-i din mână telefonul mobil, a trântit-o la pământ unde a continuat să o lovească cu picioarele si cu pumnii, încercând să o sărute, trăgând de haine cu intenţia de a o dezbrăca şi de a întreţine raport sexual cu aceasta, ameninţând-o că dacă nu cedează o va tăia şi o va omorâ.

Norocul fetei a fost că prin zonă a trecut L. Vasile care auzind ţipetele a intervenit în ajutorul acesteia, luptându-se cu agresorul şi îndepărtându-l de pe fată.
În acel moment tânăra a reuşit să scape de agresor şi a fugit refugiindu-se în locuinţa lui L. Eleonora, de unde şi-a anunţat telefonic părinţii de cele întâmplate.
Telefonul mobil în valoare de 300 lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Individul a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, iar în timpul zilei de luni urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de viol.


Intră acum și în grupul de