A ajuns în pârâul Soloneţ cu maşina în care se aflau 4 minori


Intră acum și în grupul de

O maşină în care se aflau 4 minori s-a răsturnat în pârâul Soloneţ. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cacica au fost sesizaţi cu privire la faptul că în noaptea de 04/05.07.2009 în jurul orelor 04.30, pe DJ 209L în localitatea Pîrteştii de Sus, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane, iar conducătorul auto nu a sesizat producerea evenimentului rutier.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 04.30, pe DJ 209L în localitatea Pîrteştii de Sus, S. Bogdan, de 26 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în albia pârâului Soloneţ. În momentul producerii evenimentului rutier, în autoturism se mai aflau C. A., de 16 ani, din Suceava, A. R., de 15 ani, P. G., de 16 ani şi I. Z., de 15 ani, toţi din Pîrteştii de Sus.

Conducătorul auto nu a sesizat poliţia despre producerea evenimentului rutier, iar pasagerii nu s-au prezentat la vreo unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale, motivând că, în acel moment, nu acuzau dureri.

Luni, în jurul orelor 14.00, C. A. s-a prezentat la Secţia Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, acuzând dureri în zona lombară, declarând că este victima unui accident rutier petrecut în noaptea de 04/05.07.2009, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul „contuzie lombară stânga”, necesitând pentru vindecare 6-7 zile de îngrijirii medicale, dacă nu intervin complicaţii, rămânând internat.

Fiind audiat, minorul A. R., de 16 ani a declarat faptul că, în urma accidentului rutier, a suferit o echimoză la ochiul stâng şi se va prezenta ulterior la o unitate medicală pentru investigaţii amănunţite.

Conducătorul autoturismului nu a fost găsit la domiciliul, însă a fost identificat autoturismul implicat în accident, care prezenta avarii în partea din faţă, laterale şi cupolă. Conducătorul auto nu a fost identificat la domiciliu, fiind plecat în municipiul Vatra Dornei, unde este angajat la o firmă.


Intră acum și în grupul de