Circulația pe drumurile naționale din județul Suceava se face în condiții de iarnă. Prefectul Alexandru Moldovan: Utilajele sunt pe teren și acționează


Intră acum și în grupul de

Circulația pe drumurile naționale din județul Suceava se desfășoară îngreunat, în condiții de iarnă, iar prefectul județului, Alexandru Moldovan, a arătat că utilajele de deszăpezire acționează în teren.

Prefectul a spus că în zona Ratoș se formează, din cauza viscolului puternic, cu viteze de 50-60 km/h, suluri de zăpadă și că sunt în zonă două utilaje, iar odată ce viscolul va scădea în intensitate se va interveni cu o freză care să curețe carosabilul.

Alexandru Moldovan a spus că circulația se desfășoară în condiții de iarnă și a făcut un apel șoferilor să nu plece la drum fără să fie echipați cu cauciucuri de iarnă, menționând că în cursul zilei de sâmbătă a fost necesar să se intervină în cazul unui TIR încărcat și neechipat corespunzător.

Prefectul a mai declarat că utilajele acționează pe traseele de drumuri naționale îndepărtând zăpada și împrăștiind material antiderapant și că sunt utilaje și în punctele critice din județ.

Stratul de zăpadă depus în ultimele ore în urma ninsorilor este de 6-7 centimetri în zona Suceava-Rădăuți și între 11 și 25 de centimetri în zona de munte a județului Suceava.


Intră acum și în grupul de