Un tânăr de 27 de ani care ieșise să aprindă artificii la trecerea între ani, spulberat de o mașină la Liteni-Moara. Șoferul a părăsit în trombă zona accidentului. Circulația a fost blocată// VIDEO


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din Liteni-Moara, care a ieșit să aprindă artificii la trecerea între ani a fost spulberat de o mașină, iar șoferul a fugit de la locul accidentului, potrivit martorilor oculari.

Accidentul s-a produs în zona din fața Căminului cultural unde tânărul accidentat se afla cu mai mulți prieteni pentru a sărbători trecerea în noul an.

Astfel, martorii susțin că un tânăr, George Parasteac, de 27 de ani, a ieșit la trecerea între ani să aprindă artificii, când a fost lovit puternic de un autoturism Peugeot 308 de culoare albă cu numere specifice județului Suceava și care a părăsit imediat locul accidentului.

Persoanele care se aflau împreună cu tânărul grav accidentat au precizat că nu a existat nici o intenție de frânare din partea șoferului care conducea mașina și venea în viteză de la intrarea în comuna  Moara îndreptându-se spre Vornicenii Mici pe drumul județean DJ 209 C.

Circulația rutieră a fost blocată în zonă zeci de minute pentru efectuarea cercetărilor polițienești, zeci de mașini fiind blocate.

Tânărul a fost preluat în stare gravă de o ambulanță care l-a transportat la UPU Suceava.

UPDATE:

Din informațiile de ultimă oră se pare că tânărul George Parasteac nu a mai putut fi salvat de medicii de la Spitalul Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de