Sute de localnici din Moara la aducerea acasă a corpului neînsuflețit al tânărului accidentat mortal în noaptea de Revelion. Circulația a fost blocată temporar//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Sute de localnici au fost prezenți, joi seara, la aducerea acasă a corpului neînsuflețit al tânărului Gheorghe Paraşteac, accidentat mortal în noaptea de Revelion când împreună cu mai mulți tineri cu care sărbătorea trecerea între ani a ieșit să urmărească un foc de artificii în zona căminului cultural.

Circulația în zonă a fost blocată o perioadă de autoturisme și localnici care, cu lacrimi în ochi, au așteptat aducerea corpului neînsuflețit al tânărului.

Mamei tânărului i s-a făcut rău, a leșinat și a fost luată pe brațe de câțiva localnici și dusă la o mașină pentru a-și reveni.  

Potrivit Poliției Județene Suceava, la cumpăna între ani, un șofer care conducea un autoturism de culoare albă pe DJ 209C în localitatea Liteni, comuna Moara, având direcţia de deplasare dinspre Berchişeşti spre Suceava, în faţa căminului cultural, a surprins şi accidentat pe Gheorghe Paraşteac, de 25 ani, localnic, care se afla pe partea carosabilă.

În urma accidentului tânărul a fost grav rănit,  a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava unde, la ora 01.35, a fost declarat decesul.

 După impact conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului, iar la faţa locului au  fost identificate mai multe mijloace materiale de probă printre care suportul şi sigla unui autoturism Peugeot.

În urma investigațiilor, autorul accidentului a fost identificat ca fiind un tânăr de 21 ani, din comuna Berchișești, care a fost găsit la o locuință din  comuna Șcheia unde a fost găsit și autoturismul Peugeot 307 condus în momentul producerii accidentului.

Șoferul a fost reținut miercuri pentru 24 de ore, iar instanța a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acesta este cercetat pentru „ucidere din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de