Prefectura Suceava: Județul Suceava va fi traversat de un front atmosferic ce va aduce ninsori. În prezent se acționează pentru prevenirea formării poleiului pe drumurile naționale

Prefectura Suceava anunță că de duminică după amiaza județul Suceava va fi traversat de un front atmosferic ce va aduce ninsori urmând ca evoluția să fie monitorizată cu atenție pentru a se acționa imediat.

Potrivit sursei citate, duminică, reprezentanții autorităților ce acționează în teritoriu pentru buna desfășurare a circulației pe căile de comunicații rutiere și prevenirea situațiilor de urgență, au informat că nu s au  înregistrat probleme deosebite, blocaje rutiere,  accidente sau alte incidente.

În prezent se circulă pe carosabil umed, fiind desfășurate acțiuni specifice pentru prevenirea formării poleiului pe toate drumurile naționale din zona de munte.

În ultimele ore s-au înregistrat precipitații slabe sub formă de ninsoare în zona Vatra Dornei, dar fără probleme deosebite pentru participanții la trafic.

„După ora 12.00, în data de 05.01.2020, teritoriul județului Suceava va fi traversat de un front atmosferic, ce va aduce precipitații sub formă de ninsoare. Evoluția acestuia va fi monitorizată cu atenție pentru a se acționa imediat în cazul unor fenomene meteorologice ce pot pune în pericol desfășurarea normală a traficului sau integritatea persoanelor și  bunurilor”, precizează Prefectura Suceava.

loading...