În Pasul Palma ninge viscolit. Prefectura Suceava recomandă șoferilor să fie prudenți și să aibă autovehiculele echipate pentru circulația în condiții de iarnă


Intră acum și în grupul de

În Pasul Palma ninge viscolit, iar viteza vântului atinge 50- 60 km/h, potrivit Prefecturii Suceava care recomandă șoferilor prudență în timpul deplasării.

Potrivit sursei citate, zăpada este spulberată pe carosabil, iar pe DN 17 A de la kilometrul 36 și până la kilometrul 39 este depus un strat de zăpadă cu grosime variabilă de până la 2 centimetri.

„Ținând cont de restricțiile de circulație impuse pe DN 17 A între Sucevița și Vatra Moldoviței, în special cea care vizează tonajul autovehiculelor – maxim 7,5 tone- recomandăm participanților la trafic să le respecte și în același timp să se asigure că autovehiculele cu care se deplasează sunt echipate pentu iarnă”, transmite Prefectura Suceava.

De menționat este că în zona respectivă, aparținând de SDN Câmpulung Moldovenesc, se intervine cu două utilaje de deszăpezire, respectiv un ATB și un UM.


Intră acum și în grupul de