Un tânăr băut și fără permis a fost reținut după ce s-a răsturnat cu mașina în curtea unei gospodării din comuna Dorna Candrenilor, iar apoi a încercat să fugă cu plăcuțele de înmatriculare


Intră acum și în grupul de

O femeie de 79 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, s-a trezit cu un autoturism răsturnat în grădina locuinței sale. Aceasta a sesizat poliția, care a stabilit circumstanțele accidentului.

Astfel, la aproximativ 500 de metri de la fața locului, polițiștii au identificat trei tineri care se deplasau pe DN 17.

Aceștia au fost legitimați, iar cu ocazia efectuării controlului corporal sumar asupra lui unui tânăr de 24 de ani au fost găsite două plăcuțe de înmatriculare ascunse sub jachetă. Tânărul a recunoscut verbal că le-a demontat de pe autoturismul marca Volkswagen Golf III după producerea accidentului rutier, acesta având calitatea de conducător auto.

Ulterior, s-a mai stabilit că acesta nu este posesor de permis de conducere, iar testarea cu aparatul alcooltest a arătat un rezultat de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.


Intră acum și în grupul de