Două persoane din județul Suceava au ajuns la spital cu intoxicații cu antigel și erbicid după certuri în familie


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de marți, doi bărbați au ajuns la spital cu intoxicații cu substanțe periculoase. În ambele cazuri este vorba de intoxicații voluntare după certuri în familie.

Primul caz a avut loc în municipiul Suceava. Un localnic de 26 de ani a ingerat voluntar aproximativ 200 ml de antigel. Acesta a relatat că, luni, în jurul orelor 13:00, pe fondul unor neînțelegeri în familie, acesta s-a deplasat pe un teren agricol situat în spatele Complexului Metro din  mun. Suceava, bld. 1 Decembrie 1918, unde a ingerat aproximativ 200 ml de antigel.

Ziua următoare, în jurul orelor 18:00, din cauza faptului că se simțea rău, acesta s-a deplasat împreună cu mama sa la Spitalul Județean Suceava în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Tânărul a rămas internat  în cadrul Spitalului Jud. Suceava. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. 

Un alt caz a avut loc în comuna Mălini. Astfel, în seara de marți, un bărbat de 47 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor divergențe cu soția sa a consumat voluntar cantitatea de aproximativ 50 ml erbicid.

Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipiului Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, unde i s-a stabilit diagnosticul de ”intoxicație voluntară cu erbicid”, rămânând internat sub supraveghere. Cazul rămâne în atenția Postului de Poliție Mălini.


Intră acum și în grupul de