Angela Zarojanu spune că Teatrul Matei Vișniec este un succes: Primarul Ion Lungu nu e om de cultură și totuși a înțeles pe deplin ce important este acest teatru


Intră acum și în grupul de

Consilierul local liberal Angela Zarojanu, membru al Consiliului de Administrație al Teatrului „Matei Vișniec” din Suceava a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că Teatrul Municipal este un succes și va avea un și mai mare succes.

„Teatrul Matei Vișniec este un succes și va fi un foarte mare succes”, a spus Zarojanu.

Ea a arătat că pe lângă echipa de management și toți ceilalți implicați în activitatea teatrului trebuie să aducă mulțumiri speciale lui Matei Vișniec și primarului Ion Lungu.

Zarojanu a spus că dramaturgul Matei Vișniec se ocupă permanent de bunul mers al teatrului.

„Sfaturile sale sunt foarte prețioase pe partea artistică”, a spus consilierul local.

Ea a arătat că mulțumiri trebuie aduse în mod egal Consiliului Local și în mod special primarului Ion Lungu.  

„Primarul Ion Lungu nu este un om de cultură și totuși a înțeles pe deplin ce important este acest teatru. Vă dați seama, ca să susții un teatru într-o comunitate care nu este foarte mare nu e chiar simplu, dar teatrul este subvenționat de Consiliul Local și domnul primar se ocupă foarte mult de bunul mers al teatrului”, a spus Angela Zarojanu.

Ea a apreciat că primarul face echipă foarte bună cu dramaturgul Matei Vișniec și cu managementul Teatrului „Matei Vișniec”.

„Face, până la urmă, o echipă foarte bună cu domnul Matei Vișniec, cu Carmen (Veronica Steiciuc, managerul TMV) cu Alina (Mihăescu, director adjunct TMV) și acum doi ani a fost invitat Teatrul „Matei Vișniec” la Institutul Cultural Român din Franța. S-a mers la Paris, s-a mers la Laval, a fost invitat la Chișinău, la anul va merge în Israel, iar peste doi ani va merge la Avingnon, la un festival foarte mare de teatru”, a spus Zarojanu.

Ea a menționat că sunt teatre care funcționează de 20-30 de ani și nu au ieșit niciodată în străinătate în timp ce teatrul sucevean are deja mai multe reprezentații de succes în străinătate.


Intră acum și în grupul de