O suceveancă a trebuit să fugă noaptea din casă împreună cu fiul său de 4 ani de teama soțului, care fiind băut și agresiv fizic, a spart ușa camerei unde ea se ascundea


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au fost nevoiți, duminică, să emită un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat agresiv care și-a amenințat soția.

Faptele au avut loc în seara de 11 ianuarie, într-o locuință cartierul sucevean Burdujeni. Femeia de 26 de ani a avut unele discuții contradictorii cu soțul său, în vârstă de 32 de ani. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind agresiv atât verbal cât și fizic.

După discuții, bărbatul a continuat să consume băuturi alcoolice având același comportament agresiv și i-a adresat amenințări soției. Ulterior,  în jurul orelor 23:00, bărbatul a spart geamul de la ușa de acces în camera unde s-a închis femeia, iar apoi a distrus televizorul din locuință.

Întrucât i-a fost creată o stare de temere atât pentru cât și pentru fiul de 4 ani și părinții săi, la ora 02:00 femeia a reușit să plece de la locuința soțului său la părinții săi.

În dimineața următoare, femeia a mers la poliție și a depus plângere penală împotriva soțului ei pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,violență în familie” și ,,amenințare”, și a relatat faptul că solicită emiterea unui  ordin de protecție provizoriu împotriva lui, și că dorește să abandoneze domiciliul familial împreună cu fiul său.

Astfel, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioada de cinci zile.


Intră acum și în grupul de