A acroşat o tânără şi pe fetiţa sa de 1 an şi a fugit abandonând autoturismul


Intră acum și în grupul de

O fetiţă de 1 an şi 3 luni a scăpat ca prin minune nevătămată după ce a fost acroşată de o maşină împreună cu mama sa, aceasta din urmă alegându-se cu un picior în ghips. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 19.20, pe strada Mihai Sadoveanu, nr. 19B din Municipiul Câmpulung Moldovenesc, a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a două persoane, iar autorul accidentului a părăsit locul faptei.

S. Georgiana, de 24 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce se afla în faţa locuinţei sale, împreună cu fiica sa de 1 an şi 3 luni, S. Teodora, pe care o ţinea de mână, în acel loc a apărut în viteză şi în derapaj un autoturism, care s-a izbit în gardul locuinţei acroşându-le pe cele două persoane, după care s-a izbit cu partea din faţă într-un gard construit din piatră de pe partea cealaltă a străzii.

În urma acroşării cele două persoane au fost proiectate pe stradă, iar S. Georgiana a suferit leziuni, respectiv „contuzie gleznă picior drept”, ce a necesitat aparat gipsat, având nevoie de 14 zile pentru îngrijiri medicale. Minora nu a suferit leziuni.

Imediat după producerea accidentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, prin fugă, abandonând autoturismul. Din verificările efectuate s-a stabilit că duminică, în jurul orei 18.00 utilizatorul autoturismului C. Ion, de 20 ani, din comuna Fundu Moldovei s-a deplasat la un bar de pe strada Mihail Sadoveanu, unde s-a întâlnit cu H. Mihai, cu care a consumat suc. La un moment dat H. Mihai i-a solicitat cheile maşinii pentru a pune în autoturism o cutie de ambalaj de la o sticlă de whisky. După ce a luat cheile s-a urcat la volanul autoturismului, împreună cu prietenul acestuia, B. Sergiu, de 19 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Din cauza faptului că H. Mihai nu posedă permis de conducere şi a vitezei excesive, cu care a condus autoturismul, a pierdut controlul direcţiei şi întrând în derapaj a lovit gardul şi apoi a acroşat cele două persoane, care se aflau în faţa locuinţei.


Intră acum și în grupul de