Un câmpulungean a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a răsturnat cu maşina pe Mestecăniş


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei a intervenit duminică, la ora 17:49 cu un echipaj de descarcerare după ce un autoturism Dacia Logan, cu două persoane în interior, s-a răsturnat în afara părţii carosabile în satul Mestecăniş, comuna Iacobeni.

Potrivit IPJ Suceava, pe DN 17, pe raza comunei Iacobeni, M. Mihai, de 40 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil ud, într-o curbă la dreapta, a intrat în derapaj, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de 3,80 m, pe un câmp viran.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui M. Mihai, care a fost diagnosticat cu „politraumatism, traumatism craneo-cerebral acut închis, comoţie cerebrală, traumatism toracic, traumatism coloană lombară, contuzie abdominală, fractură claviculă dreaptă” necesitând pentru vindecare 20-30 zile îngrijiri medicale, rămânând internat şi uşoară a Florentinei M., de 37 ani, din aceeaşi localitate, pasageră în autoturism.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de negativ şi i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto în momentul produceri accidentului nu folosea centura de siguranţă.


Intră acum și în grupul de