Ion Lungu: Stadionul Areni va avea nocturnă până în toamnă când începe campionatul. Obiectivul Foresta din acest an este promovarea în Liga a doua


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a apreciat, miercuri, că modernizarea Stadionului Areni cu o instalație de nocturnă va fi finalizată înaintea începerii campionatului de fotbal 2020-2021 și a declarat că are informații că FRF va cere ca toate echipele din Liga a doua vor fi obligate să aibă stadioane dotate cu nocturnă.

Primarul a anunțat că licitația pentru proiectarea și execuția acestei investiții va fi organizată în data de 29 ianuarie și că lucrarea ar urma să fie executată în maxim 12 luni, din care trei luni pentru proiectare și nouă luni pentru execuție.

Ion Lungu a mai declarat că în acest an se asigură suma de 2,5 milioane de lei pentru echipa de fotbal suceveană și că obiectivul este promovarea în Liga a doua.

„Avem antrenor de Liga 1, dar mai e nevoie de echipă”, a spus Lungu.

Instalația propusă va fi constituită în principal din 4 turnuri metalice de înălțime de 45 de m complet echipate cu corpuri de iluminat tip proiector și instalații aferente, turnuri care se vor amplasa în incinta stadionului.

Din punct de vedere al organizării meciurilor de fotbal, nocturna va putea  fi omologată pentru meciuri de Liga 1 dar și pentru meciuri din fazele finale ale Cupei României.


Intră acum și în grupul de