Dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Moldoviţa s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat că a tăiat brazi din pădurea statului. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orelor 11.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Moldoviţa, în urma unor controale efectuate pe raza Cantonului Silvic Dubul, sat Argel, comuna Moldoviţa, au constatat existenţa unei cantităţi de material lemnos scos la drum auto, exploatat în condiţii ilegale.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Ocolului Silvic Moldoviţa şi pădurarul de canton, împreună cu care s-a inventariat materialul lemnos, constatându-se o cantitate de 32 mc lemn lucru răşinoase, care a fost lăsat în custodia pădurarului.
Din cercetările efectuate, s-a stabilit că H. Vasile, în vârstă de 33 ani, localnic, a tăiat ilegal din pădurea statului cantitatea de 32 mc lemn răşinoase, în valoare de 3.200 lei, de pe raza Cantonului Silvic Dubul.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăiere ilegală de arbori”, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de