Au dispărut de acasă de luna trecută


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni caută două femei ce au dispărut de acasă de luna trecută şi nu s-au mai întors. Potrivit IPJ Suceava, PINTICANU ADRIANA, de 26 ani, cu domiciliul în Sat Baia, comuna Baia, a dispărut de la domiciliu în 15.06.2009şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţimea 1,65 m, constituţie astenică, tenul măsliniu, părul negru – vopsit roşcat – pieptănat cu cărare pe mijloc, ochii căprui – mici, nasul mare – drept, gura mare – comisuri liniare – buzele groase, bărbia proeminentă, urechile mari – lob lipit – pavilion depărtat.

Îmbrăcăminte: fustă – culoare neagră, cămaşă – culoare galbenă – cu mâneci scurte, adidaşi din imitaţie de piele – culoare neagră cu dungi albe.

Totodată, poliţiştii o caută în continuare pe DASCĂLU ANTONETA, de 44 ani, domiciliată în satul Rotunda, ce a dispărut de la domiciliu din 24.06.2009. Persoana este diagnosticată cu retardare mintală şi SDR psiho-organic cerebral pe fond mixt.

Semnalmente: înălţime 1.60 m, 50-55 kg, păr şaten, drept, tuns scurt, ochi căprui.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu fustă roşie, cu pătrăţele, pulover din lână, de culoare gri, prevăzut cu nasturi, batic negru şi şlapi roşii, din pânză.

Dacă le vedeţi apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa Politia sau adresaţi-vă imediat celei mai apropiate unităţi de politie.


Intră acum și în grupul de