Tineri tâlhăriţi în parcul municipal din Rădăuţi


Intră acum și în grupul de

Doi tineri au fost tâlhăriţi de trei indivizi în parcul din centrul municipiului Rădăuţi. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 10.00, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată de minorul Z. F., de 15 ani şi V. Cătălin, de 18 ani, localnici, despre faptul că în noaptea de 13/14.07.2009, în timp ce se aflau în parcul municipal, un grup de tineri i-au deposedat prin violenţă de telefoanele mobile şi bani, prejudiciul total fiind de 600 lei.

În urma măsurilor întreprinse cu operativitate de poliţişti, suspecţii au fost identificaţi în persoana lui F. Vasile, de 18 ani, M. Ilie, de 23 ani, ambii din comuna Dorneşti şi minorul C.T. de 14 ani din oraşul Cajvana.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 95 % şi restituit părţilor vătămate.
În baza probatoriului administrat F. Vasile şi M. Ilie au fost reţinuţi pentru 24 ore pe bază de ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de „tâlhărie” şi „furt calificat”, fiind introduşi în arestul I.P.J. Suceava, iar faţă de minorul C.T. s-a dispus cercetarea în stare de libertate.

Joi, cei doi autori reţinuţi urmau a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de „tâlhărie” şi „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de