Gheorghe Flutur anunță noi facilități pentru pasagerii Aeroportului Suceava care va avea, cu Tarom, o conexiune spre un hub din afara țării


Intră acum și în grupul de

Începând din luna martie Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava va avea o conexiune către un hub din afara țării, a anunțat, joi, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava a arătat că începând din luna martie vor fi noi facilități pentru pasagerii Aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Astfel, în baza unui acord semnat între companiile TAROM și Turkish Airlines, clienții companiei Turkish Airlines vor putea rezerva bilete pe ruta Suceava – București/București-Suceava de pe site-ul companiei TAROM și, în același timp, clienții TAROM vor putea rezerva bilete pentru zborurile operate de Turkish Airlines din Istanbul către orașele Antalya, Ankara, Bodrum și Izmir.

„Vestea este îmbucurătoare pentru Aeroportul Suceava, care va avea astfel o conexiune spre un hub din afara țării”, a spus Flutur.

Directorul Tarom, George Barbu, a anunțat că a semnat un parteneriat de tip code-share cu Turkish Airlines, pentru a extinde opțiunile de călătorie.

El a explicat că noile destinații din Turcia sunt: Ankara, Izmir, Antalya şi Bodrum (prin Istanbul), iar cele din România: Cluj, Iași, Suceava și Timișoara (prin București)


Intră acum și în grupul de