Drumul de mare viteză Suceava-Vatra Dornei- Bistrița-Baia Mare intră în linie dreaptă. CNAIR a stabilit ca joi să fie ultima zi de depunere a ofertelor pentru studiul de fezabilitate. Firmele care vor executa studiul vor asigura asistența tehnică și pentru lansarea licitațiilor de lucrări


Intră acum și în grupul de

Ultima zi de depunere a ofertelor pentru realizarea drumului de mare viteză Suceava-Baia Mare este joi, potrivit unui anunț al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)

CNAIR a ridicat suspendarea procedurii „Elaborare Studiu de Fezabilitate Drum de mare viteză Baia Mare – Suceava” publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la termenul limită menționat în cadrul documentației de atribuire.

Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost stabilit noul termen limită de depunere al ofertelor până la data de 06 februarie 2020.

Studiul de fezabilitate este împărțit în trei loturi, respectiv Lot 1 Baia Mare – Bistrița, Lot 2 Bistrița – Vatra Dornei și Lot 3 Vatra Dornei – Suceava.

Valoarea estimata a procedurii este de 53.508.132,47 lei fără TVA, din care 19.415.185,95 lei fără TVA pentru Lotul 1, 16.497.789,72 lei fără TVA pentru Lotul 2 și 17.595.156,80 lei fără TVA pentru Lotul 3.

„Durata fiecărui contract este de 18 luni din care 14 luni pentru elaborarea studiului de fezabilitate și 4 luni pentru asistența tehnică necesară elaborării documentațiilor pentru lansarea licitațiilor de lucrări”, precizează CNAIR.


Intră acum și în grupul de