Amplă acțiune a Serviciului Rutier Suceava pentru combaterea excesului de viteză: 34 de permise reținute și peste 500 de amenzi aplicate


Intră acum și în grupul de

Weekendul trecut, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acțiuni punctuale pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză – una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave și a depășirilor neregulamentare.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, în perioada 31.01-02.02.2020, au fost aplicate 526 de amenzi în valoare de 221.560 lei, dintre care 341 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 16 pentru depășire neregulamentară, 53 pentru nefolosirea centurii de siguranță și 116 alte abateri rutiere.

Tot în cadrul acțiunii au fost constatate trei infracțiuni rutiere, retrase 12 certificate de înmatriculare și reținute în vederea suspendării 34 permise de conducere dintre care 12 pentru viteză, 17 pentru depășiri neregulamentare și cinci alte cauze.

Printre infracțiunile constate se numără și conducerea fără permis. Mai exact, un ieșean de 29 de ani a fost depistat în traficul din localitatea Șcheia neavând permis de conducere.

Fapta a avut loc duminică, după amiază. Tânărul este cercetat penal.


Intră acum și în grupul de