Cinci tineri răniţi, într-un accident la Şcheia


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri aflaţi într-un autoturism au ajuns la spital, după ce maşina cu care se deplasau s-a răsturnat. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 18.40, în interiorul localităţii Şcheia, pe DC 74, C. Ionuţ, în vârstă de 24 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire şi a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de P. Constantin, în vârstă de 24 ani, din municipiul Suceava, care era deja angajat în depăşirea sa, după care s-a răsturnat în decor.

Din accident a rezultat rănirea a conducătorului auto C. Ionuţ şi a C. Ionela, de 18 ani, din comuna Moara, N. Andreea, de 22 ani, C. Daniel, de 24 ani, ambii din oraşul Săveni, judeţul Botoşani şi C. Ionuţ, de 22 ani, din municipiul Suceava, toţi pasageri în autoturism.

Conducătorul auto P. Constantin a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ambilor conducători auto li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto al autoutilitarei declară că purta centura de siguranţă, iar toţi ocupanţii autoturismului nu purtau centura de siguranţă.


Intră acum și în grupul de