Acasă Actualitate Terifiant accident de circulaţie la Ilişeşti

Terifiant accident de circulaţie la Ilişeşti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani şi-a pierdut viaţa, după ce autoturismul în care se afla s-a izbit de o căruţă şi apoi s-a răsturnat în afara drumului. Şoferul maşinii, în vârstă de doar 19 ani a fost rănit, fiind transportat la spital.

Accidentul s-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 4, pe DN 17, pe raza localităţii Ilişeşti, la intrarea dinspre Suceava. Viteza excesivă şi neatenţia au curmat însă viaţa unuia dintre ei. Pe o porţiune de drum drept, autoturismul s-a ciocnit frontal de o căruţă care se deplasa în direcţia de mers a maşinii. Impactul a fost nimicitor. Maşina (un Audi 100) a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat.



În urma ciocnirii, şoferul, care nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat prin parbriz afară din maşină. Prietenul său, A. I., de doar 17 ani, a murit strivit de fiarele contorsionate.

Sosiţi la faţa locului cu un echipaj de Descarcerare şi unul SMURD, pompierii suceveni nu au putut decât să scoată corpul încarcerat al băiatului.

Şoferului, G. P. P., în vârstă de 19 ani i s-a acordat primul ajutor medical după care a fost predat unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava, fiind transportat la spital pentru investigaţii amănunţite. Acesta conducea fără a deţine permis de conducere.

În căruţă se aflau două persoane, L. N., în vârstă de 36 ani şi C. A. T., în vârstă de 33 ani, care au refuzat transportul la spital.

S-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri -deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant şi lubrifiant.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version