Acasă Actualitate Trimis în judecată pentru că şi-a omorât concubina

Trimis în judecată pentru că şi-a omorât concubina


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus joi, începerea urmăririi penale faţă de N. Maftei, în vârstă de 53 de ani, domiciliat în sat Manolea, comuna Forăşti, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în data de 22.07.2009, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei stări de gelozie, N. Maftei a exercitat acte de violenţă asupra victimei Vartolomei Evdochia, de 36 de ani, care îi era concubină, lovind-o la nivelul corpului cu pumnii, picioarele şi corpuri.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta, iar în data de 24.07.2009 a înaintat Tribunalului Suceava referat cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, ţinând cont de faptul că inculpatul a comis o infracţiune pentru care legea prevede pedeapsa închisorii mai mare de patru ani şi există date certe că lăsarea sa în libertate prezintă un pericol concret pentru ordinea publică.



Tribunalul Suceava a dispus luarea măsurii preventive solicitată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru 29 de zile.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version