Acasă Actualitate Găsit în apele Moldovei după două zile

Găsit în apele Moldovei după două zile


Intră acum și în grupul de

După două zile de căutări, trupul bărbatului în vârstă de 45 de ani, înecat în apele râului Moldova, pe raza localităţii Praxia, comuna Fântâna Mare, a fost găsit. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detaşamentul de pompieri Fălticeni a început căutările în ziua de 23 iulie, fiind anunţaţi despre eveniment, la ora 18.10.
Folosind barca pneumatică şi mijloacele specifice din dotare- căngi, cordiţe, pompierii au recuperat trupul neînsufleţit al lui Cristinel U. predându-l organelor în drept. Misiunea s-a încheiat la ora 10.20.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit în apele râului Moldova, după ce s-a aruncat în apă înfierbântat, după o zi de muncă. Victima a dispărut în adâncuri joi seară.
Cristinel U., domiciliat în satul Poiana, comuna Brusturi, judeţul Neamţ, a venit joi seară, în jurul orei 18.00, la scăldat pe râul Moldova, în satul Praxia, comuna Fântâna Mare. Din datele de anchetă rezultă că bărbatul, ajuns pe malul râului cu o maşină, împreună cu doi bărbaţi şi două femei, a sărit imediat în apă, la scurt timp dispărând de la suprafaţă fără a cere ajutor ori a încerca să se salveze. Deşi au sărit după el, bărbaţii care îl însoţeau nu l-au găsit, sesizând apoi poliţia.



Poliţiştii au aflat că cei cinci lucraseră în ziua respectivă pe un ogor, şi veniseră la o baie pentru a se răcori. În aceste condiţii este probabil ca victima să fi suferit un atac de cord după ce a intrat în apă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version