I-a smuls punga cu bani la prezentarea unor oale din inox


Intră acum și în grupul de

Un bătrân sucevean a rămas fără 80 de milioane de lei vechi, după ce un bărbat ce vindea oale de inox i-a luat banii. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la oele 15.19 B. Elena,din municipiul Suceava a sesizat prin 112 faptul că tatăl său a fost deposedat prin violenţă de suma de 8.800 lei de către un individ necunoscut.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orelor 15.00, în timp ce tatăl reclamantei, M. Ioan, în vârstă de 89 ani din localitate, se afla la domiciliu, în curte a intrat un bărbat necunoscut care i-a oferit spre vânzare un set de oale din inox şi un set de cuţite. După o scurtă prezentare a mărfii, bărbatul a cerut suma de 150 lei pe acele bunuri.

În momentul în care bătrânul a luat dintr-un sertar punga cu economii şi a început să numere banii, individul în cauză i-a smuls punga din mână, moment în care victima a apucat să-l prindă, însă autorul a scăpat reuşind să se urce într-o maşină marcă străină de culoare gri-metalizat, cu numere străine, după care a plecat în grabă.

Poliţia a dispus măsuri specifice urgente în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului în valoare de 8.800 lei.


Intră acum și în grupul de