Acasă Actualitate Șeful Corpului de Control al Prefectului de Suceava nu mai are voie...

Șeful Corpului de Control al Prefectului de Suceava nu mai are voie să conducă mașini ale instituției și va fi cercetat disciplinar. El a spus că a suferit o stare de rău pe fondul unei afecțiuni medicale atunci când a fost filmat în trafic în timp ce circula sinuos


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, marți, că șeful Corpului de Control al Prefectului de Suceava, Gheorghe Cotin, care a fost surprins în trafic circulând sinuos cu o mașină a Prefecturii Suceava a invocat o afecțiune medicală și că a suferit o stare de rău.

Potrivit Prefecturii Suceava, Gheorghe Cotin, șef al  Corpului de Control al Prefectului, în baza ordinului de serviciu nr. 551/ 05.02.2020, efectua o deplasare în interes de serviciu cu autoturismul menționat anterior.



„Având în vedere că pe traseul de întoarcere la instituție, în jurul orelor 16.00, acesta a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, aspect pe care domnul Gheorghe Cotin l-a comunicat ulterior conducerii instituției, prefectul județului Suceava a dispus o verificare preliminară a aspectelor care au condus la acest incident.

În urma acestei verificări s-a confirmat faptul că s-au încălcat regulile de circulație în trafic, de către domnul Cotin Gheorghe, în calitate de conducător auto. Motivația invocată de acesta a fost o stare de rău (amețeală) generată de o afecțiune medicală”, se arată în comunicat.

Ulterior, în urma publicării imaginilor surprinse de o cameră video aflată într-o mașină ce a circulat în spatele mașinii conduse de angajatul prefecturii Suceava, prefectul județului Suceava a dispus informarea operativă a structurilor centrale de conducere și aplicarea măsurilor administrative de retragere a dreptului de a conduce autovehiculele din dotarea instituției și sesizarea Comisiei de disciplină a salariaților din cadrul Instituției Prefectului – Județul Suceava, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version