Eliberarea biletelor de tratament începe de miercuri. Directorul Casei Județene de Pensii Suceava anunță că pentru prima serie, care începe din 17 februarie, sunt alocate județului Suceava 66 de bilete


Intră acum și în grupul de

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, a anunţat, marți, că  anul acesta, prima serie de tratament începe mai devreme, respectiv din data de 17.02.2020.

Pentru această primă serie a biletelor de tratament  au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava , un număr  total de 66 bilete de tratament.

Cele 66 de bilete de tratament vizează următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Buziaş, Nicolina, Covasna,Moneasa, Geoagiu Băi , Olăneşti şi Pucioasa.

Eliberarea biletelor de tratament  se va face începând cu data de 12.02.2020, iar plecarea în staţiune va fi  în intervalul 17.02.2020 – 20.02.2020.

Listele cu  numărul biletelor de tratament alocate  şi a staţiunilor au fost  afişate atât la sediul instituţiei cât şi pe pagina de internet.

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava Constantin Boliacu atrage atenţia asupra faptului că  ridicarea tuturor biletelor aprobate se face numai de către titularii acestora , cu actul de identitate în original , la parterul instituţiei, ghiseul 16.

El a subliniat că în cazuri excepționale  ridicarea biletelor de tratament se face de către o altă persoană desemnată de titular,cu  procura notarială.


Intră acum și în grupul de