Din cauza condițiilor meteo, a fost afectată alimentarea cu energie electrică pentru aproape 7.800 de consumatori din nouă localități sucevene. Marți seara mai erau nealimentate 470 de locuințe


Intră acum și în grupul de

Alimentarea cu energie electrică pentru aproape 7.800 de consumatori din județul Suceava a fost afectată în ultimele 24 de ore din cauza condițiilor meteo, respectiv vânt puternic, zona de munte a județului fiind sub o avertizare meteo cod portocaliu, iar zona de șes fiind sub avertizare cod galben.

Astfel, DelGaz Grid a intervenit cu peste 18 echipe operative pentru remedierea unor avarii la instalația electrică din județul Suceava în localitățile Dorna Candrenilor, Dărmănești, Dornești, Șerbăuți, Ipotești, Salcea, Verești, Baia, Mănăstirea Humorului, fiind contabilizați 7797 consumatori nealimentați.

La ora 18:00, DelGaz Grid a comunicat faptul că un număr de 3967 consumatori sunt în continuate rămași nealimentați, în acest sens acționându-se în continuare cu 15 echipe operative în teren, iar la ora 22:00 mai erau nealimentate 470 de locuințe.


Intră acum și în grupul de