Patru unități de învățământ din municipiul Suceava au suspendat parțial cursurile din cauza absenteismului determinat de infecțiile respiratorii sau gripă


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a informat, miercuri, că patru unităţi de învăţământ din municipiul Suceava au suspendat parţial cursurile din cauza absenteismului determinat de infecţiile respiratorii sau de gripă.

Sursa citată menţionează că la Grădiniţa cu Program Prelungit

”A.B.C.” Suceava sunt confirmate 3 cazuri de gripă la grupa mare (34 preșcolari), iar în urma monitorizării situației, Direcţia de Sănătate Publică Suceava a aprobat suspendarea cursurilor la această grupă în perioada 12-14 februarie.

Totodată, la aceeaşi grădiniţă este menţinută suspendarea cursurilor şi la grupa mică, unde învaţă 38 de preșcolari, pentru intervalul 11-13 februarie.

ISJ Suceava  mai informează că la Școala Primară ”Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” sunt confirmate 3 cazuri de gripă la grupa mică (19 preșcolari), iar suspendarea cursurilor la această grupă are loc în perioada 12-14 februarie.

La Colegiul Economic ”Dimitrie Cantenir” Suceava sunt confirmate 3 cazuri de gripă la clasa a IX-a (29 elevi), iar cursurile la această clasă vor fi suspendate până în data de 14 februarie.

La Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava sunt confirmate 3 cazuri de gripă la grupa mare (31 preșcolari) și la clasa pregătitoare (35 elevi), iar suspendarea cursurilor la aceste clase este prevăzută pentru intervalul 13-14 februarie.

ISJ Suceava precizează că unitățile de învățământ vor realiza acțiuni de dezinfecție a spațiilor școlare.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de