Un profesor de la Liceul Filadelfia a fost filmat în timp ce îmbrâncea un elev, care a întârziat la ore. Acesta s-a ales cu o mustrare din partea conducerii liceului


Intră acum și în grupul de

În mediul online local a apărut, joi, un filmuleț în care un profesor a fost filmat în timp ce îmbrâncea un elev de 13 ani pe motiv că ar fi întârziat la oră, eveniment petrecut la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava.

Polițiștii suceveni au verificat informațiile difuzate.

Imagine ilustrativă

Astfel, s-a stabilit că incidentul a avut loc în data de 4 februarie.

Faptele s-au întâmplat la o oră de educație tehnologică predate de un localnic de 67 de ani.

Acesta s-a enervat că un elev a întârziat la ora de curs, motiv pentru care s-a deplasat spre acesta, iar pe un ton autoritar a întrebat „pe unde umblă?” și l-a prins cu ambele mâini de gulerul hainei cu care elevul se afla îmbrăcat, fără a-i adresa injurii și expresii jignitoare sau să-i cauzeze leziuni corporale.

În timpul incidentului, un elev din sala de curs a filmat evenimentul cu telefonul mobil, postându-l ulterior pe grupul de socializare al elevilor.     

Cu ocazia verificărilor efectuate de agenții de proximitate la unitatea de învățământ, s-a constatat că profesorul este pensionar și încadrat cu contract de muncă, predând materia de educație tehnologică, iar pentru incidentul din 04.02.2020, conducerea unității a luat măsura sancționării cu ,,Mustrare”.

Totodată, tatăl elevului a declarat că fiul său este o fire mai energică și este posibil ca acesta să fi avut și el o parte din vină cu privire la incidentul creat. 

Acesta a precizat că fiul său nu a suferit leziuni fizice și nu depune plângere cu privire la eveniment.

Verificările continuă.


Intră acum și în grupul de