Şi-au găsit sfârşitul în şurile din gospodării


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a ales să îşi pună capăt zilelor spânzurându-se în şură, iar un altul a decedat, după ce a căzut în cap de pe o scară, tot într-o şură. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orelor 07.35, lucrătorii Postul de Poliţie Moara au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că B. Zamfir, de 56 ani, din comuna Moara a fost găsit de către soţie spânzurat într-o anexă a locuinţei sale.

Soţia decedatului a declarat poliţiştilor că luni, dimineaţă în jurul orelor 07,30 când a intrat în şură l-a găsit pe soţul său spânzurat.

Tot o şură a fost locul unei alte tragedii. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 17.00, D. SEVERIN, de 79 de ani, din localitatea Frătăuţii Vechi a decedat la Spitalul Municipal Suceava.

Din verificările efectuate de poliţişti rezultă faptul că în dimineaţa zilei de 20.07.2009, în jurul orei 06.00 D. Severin a fost găsit de către soţia sa lângă o scară pe beton în aria şurii fiind inconştient, după care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Suceava.

De asemenea din declaraţia femeii s-a aflat că D. Severin s-a urcat pe scară în podul şurii pentru a coborî nutreţ la animale, iar la coborâre a alunecat de pe scară şi a căzut pe betonul din aria şurii.

D. Severin nu se afla în relaţii conflictuale cu familia sau alte persoane.


Intră acum și în grupul de