Autovehiculele suspecte de defecţiuni tehnice, trase pe dreapta de poliţiştii şi lucrătorii RAR Suceava


Intră acum și în grupul de

Serviciul Poliţiei Rutiere Suceava a organizat o acţiune de control comun împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român Suceava, fiind verificate toate autovehiculele pentru care există suspiciuni privind starea tehnică, fără discriminări bazate pe naţionalitatea conducătorului auto sau pe statul de înmatriculare ori punere în circulaţie a vehiculului.

Acţiunea s-a desfăşurat pe D.N. 2 în localităţile Buneşti, Cumpărătura, Pătrăuţi, Dărmăneşti. Potrivit IPJ Suceava s-a constatat o infracţiune de conducere sub influenţa alcoolului şi au fost aplicate 18 sancţiuni în valoare de 1.920 lei. Au fost verificate 5 autoturisme de transport persoane, 6 maşini de transport mărfuri generale, una de transport mărfuri periculoase. În cadrul acţiunii au fost reţinute două permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare

În trafic a fost depistat M. George, de 24 ani, din comuna Rîşca care a condus autoturismul pe D.N. 2 în localitatea Cumpărătura, având defecţiuni tehnice grave la sistemul de frânare, anvelope de alte dimensiuni decât cele prevăzute în certificatul de înmatriculare, emisii poluante peste limita legală şi defecţiuni la sistemul de iluminare faţă.


Intră acum și în grupul de