Doi tineri băuți și fără permis din Vicovu de Sus, depistați circulând prin oraș și urmăriți de poliție pe mai multe străzi până când au fost prinși


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Vicovu de Sus sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni după ce au refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și au condus fără permis și băuți un autoturism.

Astfel, sâmbătă dimineața o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe str. Calea Bucovinei din localitate, a efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru autoturismul marca Audi cu numărul de înmatriculare provizoriu de culoare gri, având volanul situat pe partea dreaptă, care se deplasa pe direcţia comunei Straja spre comuna Vicovu de Jos.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, de pe strada Calea Bucovinei din oraşul Vicovu de Sus, până în dreptul străzii Ungureni, iar apoi a fost  identificat pe strada Voinţei din oraşul Vicovu de Sus, având în funcţiune luminile de întâlnire.

La vederea mașinii de poliție, cei doi tineri au fugit de la faţa locului, iar polițiștii au efectuat somaţia legală, unul dintre urmăriți oprindu-se.

Astfel, a fost identficiat un tânăr de 24 de ani, Mihai C., care era în vădită stare de ebrietate, iar al doilea tânăr,  de 22 de ani, Ioan U.  a fost găsit pe un teren arabil din apropiere.

Ei nu a vrut să spună cine a condus autoturismul.

Fiind testați cu aparatul alcooltest primul dintre ei avea  0,99 mg/l alcool în aerul expirat, iar cel de-al doilea 0,72 mg/l alcool în aerul expirat.

Niciunul dintre ei nu are permis de conducere.  

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.


Intră acum și în grupul de