O femeie a fost rănită de autobuzul din care cobora în stația de la Policlinică din Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost rănită, joi dimineața, la coborârea din autobuz în stația de la Policlinica Areni.

Femeia a alunecat când cobora din autobuzul liniei nr. 4

Potrivit martorilor oculari șoferul autobuzului ar fi plecat înainte ca femeia să reușească să pășească pe trotuar.

În aceste condiții, femeia s-a dezechilibrat și a căzut, fiind surprinsă de o roată a autobuzului.

Din cauza acestui eveniment traficul rutier în zonă a fost afectat.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, în jurul orelor 10:26, șoferul unui autobuz a condus autobuzul Irisbus pe str. Ștefan cel Mare din Suceava, din direcţia Centru spre Areni, efectuând transport public de persoane, iar la plecarea de pe loc din stația transport public de persoane ”Policlinică” nu a respectat obligația de a aștepta toți pasagerii să coboare și de a pleca cu ușile închise, moment în care o femeie de 84 ani din Suceava, a intenționat să coboare din autobuz și a căzut în exteriorul acestuia și fiind călcată cu puntea din spate a autobuzului pe picioare.

În urma accidentului rutier femeia a fost rănită și a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru efectuarea de investigaţii de specialitate.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la Spitalul Judeţean Suceava i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările în caz sunt continuate de Biroul Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de