Gheorghe Flutur anunță că Guvernul a alocat o primă tranșă de peste un milion de euro pentru Spitalul Municipal Fălticeni: La acest spital mai sunt de executat lucrări la scări de acces și de achiziționat aparatură medicală

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, că în urma solicitărilor făcute, Guvernul României a alocat prima transă de bani pentru Spitalul Municipal Fălticeni, peste un milion de euro.

Flutur a spus că la Spitalul Municipal Fălticeni mai sunt de executat lucrări în zona unor scări de acces, iar necesarul cel mai mare este pentru dotarea cu aparatură medicală.

El a mai arătat că cele mai importante dotări sunt pentru radiologie și imagistică medicală, bloc operator, stație de sterilizare, laborator analize medicale, dar și altele.

”Salut deschiderea Guvernului și alocarea primei tranșe de bani pentru Spitalul municipal Fălticeni. Din câte știu mai este nevoie de 20 milioane lei pentru dotarea integrală cu aparatură medicală de ultimă generație. Socotesc că orice investiție este benefică, cu atât mai mult în sănătate, domeniu care pentru mine are prioritate de grad zero”, a declarat Gheorghe Flutur.