Modernizarea drumului Pojorâta-Rarău se ridică la 7 milioane de euro (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Timp de doi ani de zile, drumul judeţean 175 B, Pojorâta-Rarău, care va face deschiderea dinspre DN 17 spre Masivul Rarău, va fi supus unor lucrări de modernizare, care constau în reabilitarea a 15,8 kilometri de drum, construcţia a patru poduri, a 39 de podeţe, doi kilometri de ziduri de sprijin şi corectarea unui număr de cinci torenţi.

Potrivit preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, în cursul zilei de vineri, a fost semnat un contract cu firma SCCF Grup Colas, în valoare de şapte milioane de euro, pentru execuţia lucrărilor de modernizare a acestui drum judeţean, finanţat prin Programul Operaţional Regional. „Este un proiect care pune în valoare zona turistică din Masivul Rarău”, a evidenţiat Flutur.

Totodată, şeful deliberativului judeţean a menţionat că CJ Suceava va investi din fonduri proprii în reabilitarea drumului Câmpulung Moldovenesc-Izvorul Alb-Rarău şi că va identifica surse de finanţare şi pentru modernizarea drumului Chiril-Rarău, care face legătura dintre Valea Bistriţei cu Masivul Rarău. El a ţinut să sublinieze importanţa modernizării infrastructurii în această zonă, pentru a pune în valoare potenţialul turistic din Câmpulung Moldovenesc, mai ales în condiţiile în care va demara şi o investiţie mare într-o pârtie de schi.


Intră acum și în grupul de