Un bărbat, prins în trafic băut, a fost reținut după ce a jignit și amenințat polițiștii și medicii


Intră acum și în grupul de

Cu dosar penal și arest pentru 24 de ore s-a terminat plimbarea cu mașina a unui bărbat băut din Gura Humorului.

Potrivit IPJ Suceava, mașina condusă de acesta a fost oprită duminică noaptea, pe strada Mihail Kogălniceanu din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 34 ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În momentul testării, bărbatul a devenit recalcitrant şi agresiv verbal la adresa agenţilor de poliţie, proferând expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică și determinând mai mulţi locuitori ai imobilelor învecinate să iasă la geamuri, aceștia fiind indignaţi de atitudinea persoanei în cauză și solicitând luarea măsurilor legale ce se impun.

Ulterior, conducătorul auto a avut acelaşi comportament şi la spital, la adresa personalului medical.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „ameninţare” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, iar în baza probatoriului administrat, bărbatul de 34 de ani a fost reţinut  de polițiști pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de