Weekendul vitezomanilor în județul Suceava: Polițiștii au aplicat peste 600 de amenzi, majoritatea pentru viteză și au reținut 74 de permise


Intră acum și în grupul de

Weekendul trecut, respectiv 06-08 martie, Serviciul Rutier Suceava din nou a organizat acțiuni pentru identificarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, au fost aplicate 631 sancțiuni contravenționale, în valoare de 275.681 lei dintre care 425 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 19 pentru depășirea neregulamentară, 70 pentru lipsa portului centurii de siguranță și 117 pentru alte abateri rutiere și au fost constatate două infracțiuni rutiere.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 74 permise de conducere dintre care 49 pentru viteză, 19 pentru depășiri neregulamentare și șase alte cauze și au retras 16 certificate de înmatriculare.

Cele mai semnificative încălcări au fost comise de un bărbat din Suceava și altul din Republica Moldova.

Suceveanul de 32 de ani a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 din comuna Dărmăneşti, cu viteza de 124 km/h, pe un sector de drum unde limita legală este de 50 km/h (+74 km/h).

Apoi, un bărbat de 26 de ani din Republica Moldova a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 din comuna Forăști, cu viteza de 119 km/h, pe un sector de drum unde limita legală este de 50 km/h (+69 km/h).

Ambii au fost amendați și lăsați fără permise.


Intră acum și în grupul de